COVID-19

COVID-19

LIVE NYHEDER / DR1

Grundet de nyeste tiltag angående COVID-19, er der blevet besluttet, at sætte nye retningslinjer for fotografering. Disse kan læses her.

COVID-19

COVID-19

LIVE NYHEDER / DR1

På baggrund af de nyeste tiltag og restriktioner angående Nordjylland, vil der ikke bliver taget imod kunder fra denne region. Læs mere her.

 

KONTAKTFORMULAR

Kontakt

  • Hestefotografering
  • Hundefotografering
  • Eventfotografering
  • Portrætfotografering
  • Stævnefotografering
  • Andet

ØNSKER DU FOTOGRAFERING?

Altid, inden jeg starter en fotografering, skal der underskrives en aftale som jeg medbringer i printet format. Aftalen er et bevis for at der er givet tilladelse til, at jeg tager billederne samt bruger dem. Alt dette står informeret på aftalen.

Kopier og udfyld skemaet i din besked til mig:
  ·  Dit fulde navn
  ·  Din adresse
  ·  By + post nr.
  ·  Dit telefon nr.
  ·  Din e-mailadresse
Samt fulde navn på modellen

Skal der tages billeder af personer under 16 år, skal dette oplyses sammen med de ovenstående oplysninger samt navnet på vedkommende.

 

Hvad siger folk?

Jeanette

"Elsker de billeder jeg har fra Maiken! Hun er en super fantastisk fotograf, og fanger de helt rigtige momenter."

Regitze

“Vil du have taget nogle fantastiske billeder, er Maiken absolut personen du skal have fat! Hun er sindsyg god til sit arbejde og ikke mindst ubeskrivelig dygtig til at fange de rigtige momenter! Hun kan varmt anbefales!!”

Linette

“Maiken har taget billeder for mig flere gange, hun er en fantastisk fotograf, jeg har endnu ikke mødt nogle som går så meget op i sit arbejde og brænder for det hun laver! Der bliver altid et godt og tilfredsstillende resultat.”

Kristina

"Maiken har taget nogle utrolig flotte billeder af vores dressur heste, 5 stjerner fra Tägtström Equestrain."