fbpx

 

Handels- og leveringsbetingelser samt ophavsret

Ved udskriver af fotoaftale, accepterer du nedenstående handelsbetingelser. Opstår der tvivl eller spørgsmål, henvises der til mail@maikenauning.dk

Alt optaget billedmateriale er beskyttet af loven om ophavsret, og vil altid være Maiken Aunings ejendom med fuld ophavs- og brugsret. Hvis andet ikke er aftalt, har jeg ret til at bruge billederne til egen markedsføring (websted, Facebook, Instagram osv.). 

De afleverede digitale downloads må derfor ikke redigeres eller beskæres, logoet må ikke klippes/beskæres væk på billederne. Billeder der deles online skal vise mit logo, og hvis muligt nævnes på dette medie.

Dine rettigheder:

Når du har betalt og modtaget dine billeder, må du bruge dem som beskrevet nedenfor.

Høj opløsning må bruges til: Print som må bruges privat eller gives væk i gave.

Web opløsning må bruges til: Egen hjemmeside, egen Facebook, egen Instagram osv.)

Vær opmærksom på:
·  Det er forbudt at manipulere billederne i form af et filter, beskæring eller lignende.
·  Min Facebook skal nævnes på de medier, hvorvidt muligt.
·  Det er ikke tilladt at deltage i firmaers konkurrencer, hvor billedet bliver brugt til markedsføring.
·  Det er forbudt at kopiere et printet billede, eller at scanne det ind.
·  Det er strengt forbudt at videregive eller videresælge billederne.
·  Billeder bliver kun leveret i web opløsning, høj opløsning kan købes ved siden af.
·  Gavekort/konkurrencepræmier gælder fra udstedt dato og et år frem.

Er du i tvivl om hvorvidt du må bruge billederne til et bestemt formål, kontakt mig endelig.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten for fotograferingen frafalder, så snart fotografering er påbegyndt. Fortrydelsesretten for de leveres digitale downloads frafalder, så snart disse er udvalgt på Pixieset, og er downloadet af kunden. For print og andre produkter frafalder fortrydelsesretten, så snart der er angivet og betalt for bestilling. Er man ikke tilfreds med resultatet efter endt fotografering, er det vigtigt at dette bliver sagt inden udvælgelse af billeder. Har man udvalgt og modtaget sine billeder, ses opgaven som afsluttet. 

Betaling

Betaling skal ske inden modtagelse af færdige billeder. Dette kan enten ske med kontanter (på dagen), bankoverførsel eller MobilePay, og der leveres en faktura som skal betales inden modtagelse af billeder bliver sendt.

Levering

Jeg redigere altid billederne selv, så du som kunde ved, at du får et unikt stykke håndværk. Digitale downloads bliver leveret, efter betaling, i web opløsning (hvis andet ikke er aftalt). De udvalgte billeder leveres via et online galleri på www.maikenauning.pixieset.com. Billeder i dette galleri er efterbehandlet ved modtagelse. Skal der yderligere retouchering efter udvælgelse, vil der blive lagt 4-5 dage ekstra oveni inden billederne er klar til at blive sendt afsted. 

Når man modtaget linket med de færdige digitale downloads via mail, har man i alt 7 dage (dette kan ikke ændres) til at hente alle billeder ned. Herefter vil der blive pålagt et administrationsgebyr for reaktivering af linket på 39,00 kr. 

Efterbestilling

Typisk bliver de redigerede filer gemt i op til 1 år – nogle gange længere. Gem derfor jeres billeder med det filnavn de blev modtaget med, i tilfælde af at I gerne vil bestille flere fra samme session. Dette gør det betydelig nemmere for mig, når jeg skal finde dem frem igen. Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg ikke kan garantere at alle billeder bliver bevaret, så husk derfor at købe dem I absolut ikke kan undvære med det samme.

Aflysning

Der vil blive opkrævet et gebyr på 249 kr. hvis en aflysning ikke er sket senest 24 timer inden aftalt tid for fotografering — ved akut sygdom bedes dette oplyst senest 3 timer inden  — hvis den tilsendte faktura ikke bliver betalt inden frist, vil der blive tilføjet yderligere gebyr samt renter på fakturaen. Skulle vejret være imod os, tillader jeg mig at aflyse senest en time inden aftalt tid for fotografering.