Mixed Breed, Tyson

HERNING ‣ FOTO v/RHODODENDRONBUSK

FOTOGRAFERING VED RHODODENDRONBUSKE

Efter stor efterspørgsmål, afholder jeg et nyt event den 28/529/5 og 4/65/6 med fotografering ved Hernings smukke rhododendronbuske for din hund! Det er et super smukt område med 4 store buske spredt ud over området, hvor min transport er helt gratis!

Selve fotograferingen kommer til at koste 199 DKK pr. hund, hvor varigheden er mellem 30-45 minutter, hertil får du 2 digitale filer med i prisen (der kan købes ekstra ved siden af). Filerne bliver leveret med et diskret logo, og er kun optimeret til brug på web, fx hjemmeside, Instagram og Facebook. Filer uden logo (fx til print) kan købes ved siden af. Filer bliver først afleveret ved betaling af tilsendt faktura.

Der er som udgangspunkt plads til 8 hunde over 4 dage. Der bliver delt op således:

2 hunde lørdag — 3 hunde søndag i uge 21

3 hunde lørdag — 3 hunde søndag i uge 22.

Husk at fotograferingen kommer til at foregå ligesom når du træner med din hund. Det er desuden en rigtig god idé, at have hundens yndlings legetøj med og de helt særlige godbidder! Der vil til fotograferingen være mulighed for at låne en udstillingsline.

Som sagt, så holdes det hele i Herning. Nærmere placeret “Rasteplads” på Holstebrovej, der er en lille parkeringsplads ned ad Gudenåvej.

Der tages forbehold for eventuelle aflysninger og ændringer grundet vejret.

Leave this field blank
Dette felt skal kun krydses af, hvis der ikke er flere pladser tilbage. Skriv i beskeden nedenfor, hvilken tid du ønsker. Hvis en deltager springer fra, vil den næste person i køen komme til.

 

You may also like

Leave a comment