• PORTRÆT ELLER BEVÆGELSE?

  … uanset hvilke, kan du vælge begge dele! Med mine fleksible pakker, kan du blande indholdet af billeder. Sort baggrundsbilleder? Nogle sammen med dig? Eller viser I jer frem på ridebanen? Alt er muligt!

  PORTRÆT ELLER BEVÆGELSE?

PAKKELØSNINGER TIL HESTEFOTOGRAFERING

Nedenfor ses de 3 pakkeløsninger jeg tilbyder indenfor hestefotografering. Uanset hvilken pakkeløsning der vælges, er man ikke låst fast til én bestemt type billeder. Ønsker du lidt billeder fra ridebanen, men også nogle elegante billeder med sort baggrund, kan vi også dette. Eller skal vi ud i et naturområde med en eventyrlig kjole?

Ved alle 3 pakkeløsninger følger der billeder med i startprisen, men ønskes der flere billeder, kan disse købes ved siden af for 99 DKK. Køber man 5, betaler man kun for 4.

 

HVILKEN FOTOGRAF FÅR JEG?

Hvis man booker mig til hestefotografering, får man en tålmodig fotograf, som hurtigt kan aflæse hesten, rytteren og det miljø vi er i. Siden folkeskolen har jeg haft med heste at gøre, både fra jorden, fra ryggen men også foran kameraet.

 

Bronze
499DKKpr hest
 • Denne pakke giver en fotografering hvor 2 digitale downloads, i web opløsning med logo, er inkluderet
Silver
699DKKpr hest
 • Denne pakke giver en fotografering hvor 4 digitale downloads, i web opløsning med logo, er inkluderet
Gold
899DKKpr hest
 • Denne pakke giver en fotografering hvor 6 digitale downloads, i web opløsning med logo, er inkluderet
Transport
5DKKpr km
 • Dækker transport til og fra den ønskede placering
Ekstra billeder
79DKKpr billede FØR 99 DKK
 • Leveres med filer der allerede er inkluderet i pakken — Køb 5 ekstra billeder, betal for 4
Store filer
149DKKpr billede
 • Filer uden logo — Optimeret til print
 • BILLEDER AF BARE DIT RIDT ELLER HELE DAGEN?

  ... jeg tilbyder fotografering af dig og din hest til det stævne du ønsker at deltage i. Der kan vælges mellem to forskellige muligheder, hvor jeg enten kun tager billeder til blot dit ridt, men du kan også få en fotograf hele dagen

  LÆS MERE
  BILLEDER AF BARE DIT RIDT ELLER HELE DAGEN?

DET SIGER...

Nanette

"... super dygtig fotograf, har fået taget de mest fantastiske billeder. Rigtig behandling og super tålmodig omkring dyrene, giver sig god tid,"

Trine

"... vi havde en super oplevelse under fotoshoot med Maiken, hvor min dejlige hest og piger blev foreviget. Vi har set en lille forsmag på billederne og glæder os helt vildt til det endelige resultat. Kan klart anbefales,"

Amanda

"... Maiken var bare fantastisk til mit længe ventede fotoshoot med hesten i dag! Og jeg er så glad for udkommet! Sådan en tålmodighed og hyggelig dag er værd at vente på!"

Lise

"... fantastiske billeder, Maiken er virkelig dygtig. Kunne ikke være mere tilfreds!"

Kristina

"... Maiken har taget nogle utrolig flotte billeder af vores dressur heste,"

Sissel

"... Maiken er en super flink person, som gør at man føler sig tryg og tilpas. Maiken er også rigtig god til at fange de rigtige momenter, og er en meget kreativ person, som går op i deltaljerne, og at det hele passer sammen. Jeg kan varmt anbefale Maiken!"

Victoria

"... vil du have taget nogle fantastiske billeder, er Maiken absolut personen du skal have fat i! Hun er sindsyg god til sit arbejde og ikke mindst ubeskrivelig dygtig til at fange de rigtige momenter. Hun kan varmt anbefales!"

Jeanette

"... elsker de billeder jeg har fra Maiken! Hun er en super fantastisk fotograf, og fanger de helt rigtige momenter,"