• SKAB UNIKKE MINDER

  … med portrætter af din bedste ven til en overkommelig pris! Om du så skal have foreviget din nye hvalp, have de sidste billeder af din gamle ven eller skal vi bare tage et smut i skoven?
  Det hele er op til dig!

  SKAB UNIKKE MINDER

PAKKELØSNINGER TIL HUNDEFOTOGRAFERING

Nedenfor ses de 3 pakkeløsninger jeg tilbyder indenfor hundefotografering. Skab unikke minder med portrætter af din bedste ven til en overkommelig pris! Om du så skal have foreviget din nye hvalp, have de sidste billeder af din gamle ven eller skal vi bare tage et smut i skoven? Det hele er op til dig!

Ved alle 3 pakkeløsninger følger der billeder med i startprisen, men ønskes der flere billeder, kan disse købes ved siden af for 99 DKK. Køber man 5, betaler man kun for 4.

 

HVILKEN FOTOGRAF FÅR JEG?

Hvis man booker mig til hundefotografering, får man en tålmodig fotograf, som hurtigt kan aflæse hunden, ejeren og det miljø vi er i. Jeg har fra barnsben haft med hunde at gøre, både privat, hos andre og selvfølgelig foran kameraet da jeg blev ældre.

 

Bronze
299DKKpr hund
 • Denne pakke giver en fotografering hvor 2 digitale downloads, i web opløsning med logo, er inkluderet
Silver
499DKKpr hund
 • Denne pakke giver en fotografering hvor 4 digitale downloads, i web opløsning med logo, er inkluderet
Gold
699DKKpr hund
 • Denne pakke giver en fotografering hvor 6 digitale downloads, i web opløsning med logo, er inkluderet
Transport
5DKKpr km
 • Dækker transport til og fra den ønskede placering
Ekstra billeder
79DKKpr billede FØR 99 DKK
 • Leveres med filer der allerede er inkluderet i pakken — Køb 5 ekstra billeder, betal for 4
Store filer
149DKKpr billede
 • Filer uden logo — Optimeret til print
 • 30 minutter i fokus

  MINI SESSION

  ... hvor du kan få taget anderledes billeder af din hund. Måske har din hund snart fødselsdag, er det hundens første jul — eller skal vi overraske med et valentines billede?

  BOOK NU
  MINI SESSION

DET SIGER...

Anette

"... fantastisk sød og dygtig fotograf, for slet ikke at tale om servicen. Hold nu op hun er god og har mine varmeste anbefalinger,"

Didde

"... sød pige, som er god til at fange personligheden i dit dyr,"

Sabrina

"... dejlig oplevelse! Tager tingene stille og rolig, selv med en energisk hund. Fangede nogle flotte momenter og generelt bare super gode billeder af Loki!"

Sascha

"... Maiken tager fantastiske billeder og har rigtig mange gode ideer til, hvordan man bruger omgivelserne. Og så er hun rigtig god til hunde. Kan klart anbefale hende,"