• 30 minutter i fokus

  MINI SESSION

  ... hvor du kan få taget anderledes billeder af din hund. Måske har din hund snart fødselsdag, er det hundens første jul — eller skal vi overraske med et valentines billede?

  BOOK NU
  MINI SESSION

MINI SESSIONS

… er tema betonet hundefotografering i form af mini sessions der variere fra 30 – 60 minutter. Det er hvor du kan få taget anderledes billeder af din hund. Måske har din hund snart fødselsdag, er det hundens første jul — eller skal vi overraske med et valentines billede? Uanset, så er der altid et tema!

 

KAN JEG LÅNE REKVISITER?

Oftest har jeg altid de rekvisiter der skal bruges til fotograferingen, som vil blive lånt ud gratis. Går noget i stykker under fotografering – fx hunden bider det i stykker – bliver der pålagt et ekstra gebyr på 69 DKK pr ødelagt del. Skulle det ske, at du har dine egne rekvisister, kan vi sagtens bruge disse! 

 

Transport
5DKKpr km
 • Dækker transport til og fra den ønskede placering
Ekstra billeder
79DKKpr billede FØR 99 DKK
 • Leveres med filer der allerede er inkluderet i pakken — Køb 5 ekstra billeder, betal for 4
Store filer
149DKKpr billede
 • Filer uden logo — Optimeret til print

MINI SESSIONS

Valentin

Påske

Fødselsdag

Jul

 • KØB ET GAVEKORT

  ... hvor du selv bestemmer beløbet. Ideel som fødselsdags- eller julegave — eller hvis du bare vil forkæle dig selv!

  LÆS MERE
  KØB ET GAVEKORT

DET SIGER...

Anette

"... fantastisk sød og dygtig fotograf, for slet ikke at tale om servicen. Hold nu op hun er god og har mine varmeste anbefalinger,"

Didde

"... sød pige, som er god til at fange personligheden i dit dyr,"

Sabrina

"... dejlig oplevelse! Tager tingene stille og rolig, selv med en energisk hund. Fangede nogle flotte momenter og generelt bare super gode billeder af Loki!"

Sascha

"... Maiken tager fantastiske billeder og har rigtig mange gode ideer til, hvordan man bruger omgivelserne. Og så er hun rigtig god til hunde. Kan klart anbefale hende,"