Af hensyn til min familie og tætte venner, bliver jeg nødt til at meddele at, jeg på nuværende tidspunkt ikke kan eller vil tage imod kunder fra region Nordjylland. Dette er på baggrund af de nye restriktioner som blev nævnt på torsdagens (5/11/20, 18.30) pressemøde angående Nordjylland og nedlukning. Jeg bliver nødt til at beskytte mig selv og mine nærmeste imod eventuelt smittefare, så jeg håber at I accepterer og retter jer ind for min nye regel 🤗

Ophævelse af denne regel sker så snart der bliver givet grønt lys og ikke før! Vi skal passe på hinanden og vores nærmeste 💖

Jeg tager fortsat imod enkelte bookinger til fotografering, hvor jeg går ud fra mine retningsregler og det samme skal kunderne 😷

 

Retningslinjer

Læs mere

Seneste

NYE TILTAG

  Af hensyn til min familie og tætte venner, bliver jeg nødt til at meddele at, jeg på nuværende tidspunkt […]

Read More