Hector

Dogs

HECTOR

Fotografering af Hector er faktisk lidt af en længere historie. Jeg har i længere tid godt vidst, at min bedste veninde og hendes mand gerne ville have en hund, nu når de havde fået mere plads.

Ugen forinden havde jeg været med inde med mit kamera og se min veninde og hendes mand blive viet på Herningsholm Museum. Min veninde havde sagt, “du må ikke sige det til nogen, det er en overraskelse,” og jeg lynede læberne sammen. Min veninde havde nemlig planlagt et surprise wedding for hendes forældre og selvfølgelig gommens forældre.

De blev inviteret til morgenmad hos dem, alt var fint og hyggeligt. Efter morgenmaden, fik de lokket familien med til Herning, hvor de gerne ville vise dem et hus. De aftalte at mødes ved parkeringspladsen til Herningsholm Museum, så familien kørte i forvejen mens min veninde og hendes mand lige blev lidt længere og fik skiftet tøj.

Da de kommer til Herning, stiger ud af deres bil, er det som om det slog klik for forældrene. Efter at have taget billederne og efterfølgende afleveret dem til modtageren, modtager jeg en besked fra min veninde.

Forestil dig så min store overraskelse, hvori jeg modtager en besked med et billede vedhæftet. I beskeden skriver min veninde, “der er en I skal møde,” — som den store hundeelsker jeg er, hoppede jeg nærmest op fra sofaen og ud i bilen på vej hjem til dem, trods de sene timer.

Måtte dog vente et par dage på fotografering af Hector, så den lille lækkerbisken kunne få lov til at lære hans nye hjem at kende 🥰 

 

Book din egen tid til fotografering!

BOOK NU

 

Du skal bestemt ikke snydes for resten af billederne vi tog den dag. Klik på knappen nedenunder og se hans onlinegalleri!

SE HER