Vilkår & Betingelser

Handels- og leveringsbetingelser samt ophavsret

Ved booking skal følgende betingelser godkendes. Godkendes de, betyder det at du forstår og accepterer al nedenstående.

Alt optaget billedmateriale er beskyttet af loven om ophavsret, og vil altid være Maiken Aunings ejendom med fuld ophavs- og brugsret. Hvis andet ikke er aftalt, har jeg ret til at bruge billederne til egen markedsføring (website, Facebook, Instagram osv.).

De bestilte digitale downloads afleveres med et lille diskret logo, og må derfor ikke redigeres (filter på fx Instagram mv.) eller beskæres, logoet må ikke forsøges klippes eller beskæres væk på billederne. Billeder der deles online skal vise mit logo, og hvis muligt nævnes på dette medie.

Det vil sige…
· Screenshot mv. af prøvebilleder, efterfulgt af anvendelse er ikke tilladt.
· Store filer bruges til fx print.
· Web filer bruges til fx egen website, Facebook, Instagram mv.
· Billeder brugt på de sociale medier skal have mit logo anført.
· Filer må ikke redigeres, påføres et filter, beskæres eller lignende.
· At nævne fotografen er god stil.
· Kopiering eller scanning af printet billede er ikke tilladt.
· Det er strengt forbudt at videregive eller videresælge billederne.
· Web filer bliver kun leveret, store filer kan købes ved siden af.
· Gavekort/præmier gælder fra udstedt dato og et år frem.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten for fotograferingen frafalder, så snart fotografering er påbegyndt. Fortrydelsesretten for de leverede digitale downloads frafalder, så snart disse er udvalgt på Pixieset, og er downloadet af kunden. For print og andre produkter frafalder fortrydelsesretten, så snart der er angivet og betalt for bestilling. Er man ikke tilfreds med resultatet efter endt fotografering, er det vigtigt at dette bliver sagt inden udvælgelse af billeder. Har man udvalgt og modtaget sine billeder, ses opgaven som afsluttet. 

Betaling

Ved booking skal man betale et depositum på 50% af den valgte service, og derefter resten af beløbet (herunder transport samt ekstra filer) inden modtagelse af færdige filer. Depositum betales på Planway, mens resten betales enten med bankoverførsel eller MobilePay, og der leveres en faktura som skal betales inden modtagelse af filer bliver sendt.

Levering

Efter hver endt fotografering, bliver dagens billeder groft sorteret, og efterfølgende sat ind på ens personlige galleri Pixieset, hvor man skal udvælge de billeder man ønsker. Disse billeder bliver herefter redigeret let (medmindre andet er aftalt), og derefter bliver opdateret inde på galleriet. Inden den endelige faktura bliver sendt, bliver man bedt om at godkende redigeringen af de valgte billeder. 

Når man har modtaget linket med de færdige digitale downloads via mail, har man i alt 7 dage (dette kan ikke ændres) til at hente alle billeder ned. Herefter vil der blive pålagt et administrationsgebyr for reaktivering af linket på 39,00 kr. 

Aflysning

Hvis en aflysning ikke sker senest 24 timer inden aftalt tid for fotografering, vil depositum ikke blive refunderet — ved særlige tilfælde af akut sygdom bedes dette oplyst senest 3 timer inden — dog hvis vejret skulle være imod os, tillader jeg mig at aflyse senest en time før aftalt tid for fotografering, hvor man vil få refunderet sit depositum medmindre man ændrer sin tid.

Efterbestilling

Typisk bliver de redigerede filer gemt i op til 1 år – nogle gange længere. Gem derfor jeres billeder med det filnavn de blev modtaget med, i tilfælde af at I gerne vil bestille flere fra samme session. Dette gør det betydelig nemmere for mig, når jeg skal finde dem frem igen. Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg ikke kan garantere at alle billeder bliver bevaret, så husk derfor at købe dem I absolut ikke kan undvære med det samme.